Aqua Assistance viert 10-jarig jubileum

28 Juli 2015

Op 1 maart van dit jaar bestond Aqua Assistance BV precies 10 jaar, en dat is reden voor een feest! 

Wat op 1 maart 2005 begon als een onderneming van twee compagnons is inmiddels – met 30 eigen  personeelsleden en 15 externen – uitgegroeid tot een belangrijke speler op gebied van waterkwaliteit en legionellapreventie.

Oprichter Ger van Zantvoort werd eind vorig jaar 60 en is binnen het bedrijf nog steeds zeer actief. Van stoppen wil Ger nog lang niet spreken. Naar eigen zeggen liggen er nog tal van kansen en mogelijkheden op innovatief gebied. Ger is daarnaast zeer betrokken bij het opleiden en coachen van collega’s. “Na de grootschalige uitbraak van legionellabesmettingen in Bovenkarspel dook iedereen  met enigszins verstand van water in de legionellabranche. Booming was het, maar het resulteerde niet alleen in kwalitatief goed beheer en adequate preventie! Dat kon anders, dat MOEST anders! Aqua Assistance was een van de eerste partijen in Nederland met een BRL6010 certificaat. Wij wilden 10 jaar geleden het verschil maken door de hoogst haalbare kwaliteit te leveren. Tegelijkertijd moest deze kwaliteit betaalbaar blijven voor de klant. We zijn inmiddels 10 jaren verder en onze drijfveren zijn ongewijzigd. We hebben een fantastisch bedrijf gebouwd met een stevig fundament waar onze klanten centraal staan, en waar met plezier en respect voor elkaar wordt gewerkt.” aldus Ger van Zantvoort.    

In 2011 kwam Ron van Zantvoort de gelederen versterken. Ron heeft een achtergrond in het hoger management en is één van de directeuren van Aqua Assistance. Tevens is hij leadzanger van Golden Earring Tribute band ‘Bloody Buccaneers’, vernoemd naar een van de albums van de Nederlandse band. Jaarlijks speelt de band ongeveer 20 concerten in Nederland, België en Duitsland. Ter ere van het 10 jarig jubileum van Aqua Assistance heeft Ron met zijn band gespeeld op de Kasteeltuinconcerten in Helmond van 17 juli jl. Een ideale gelegenheid om het 10-jarig bestaan samen met personeelsleden en hun dierbaren te vieren.

De Kasteeltuinconcerten zijn al 15 jaar achtereenvolgens het grootste evenement in Helmond met een bezoekerscapaciteit van 11.000 personen. Het was een gigantisch succes en een enorm feest. Het festivalterrein stond helemaal vol en ook het weer zat mee. Met temperaturen ver boven de 30 graden was er geen mooiere zomeravond denkbaar. Op naar de volgende tien!

http://nieuws.ditisonzewijk.nl/tweede-kasteeltuinconcert-superdruk-bezocht/

http://helmond.nieuws.nl/nieuws/20150718/nog-nooit-ze-druk-tijdens-tweede-kasteeltuinconcert/

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

legionellapreventie